143
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- κρόκοι 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- γλυκόζη 45 γρ
- γάλα σε σκόνη 50 γρ
- βανίλια 0.33 τμχ
- αλεύρι 3 γρ
- κρέμα γάλακτος 130 γρ
Αν και είμαστε fan της σοκολάτας, ένα ωραίο παγωτό κρέμα έχει και αυτό την χάρη του!Παγωτό κρέμα βανίλια με την συνταγή του Luca Montersino. Θα δείτε ότι έχει αρκετά αυγά (κρόκους) στα υλικά του, γι΄αυτό η υφή του είναι ιδιαίτερα κρεμώδης και δεν γίνεται πέτρα στην οικιακή κατάψυξη.Το σερβίραμε με σως φράουλας (συνταγή εδώ), σιρόπι σοκολάτας (συνταγή εδώ) και κροκάν από καραμελωμένα αμύγδαλα (συνταγή εδώ). Δόση : 1 ltΒαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκολη
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com