100
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- γάλα εβαπορέ 500 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- κουβερτούρα πραλίνας 170 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- κακάο 3 κσ
- μέλι 2 κσ
- λικέρ κακάο 1 κσ
- Τία Μαρία 1 κσ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- φουντούκι 80 γρ
Υλικά της συνταγής μας 500 γρ. γάλα φρέσκο 3% ή εβαπορέ light (400 γρ. της συσκ/σίας και 100 γρ. νερό) 1 κ.σ. κόρν φλάουρ 1 κουβερτούρα πραλίνα 170 γρ. τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 2 κ.σ. γεμάτες καστανή ζάχαρη 2-3 κ.σ. γεμάτες καλό κακάο 2 κ.σ. γεμάτες μέλι 80 γρ. 1 κ.σ.λικέρ κακάο η tia maria ή ότι έχουμε 200 γρ. τυρί κρέμα light 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% πολύ παγωμένη 125 γρ. κουβερτούρα προαιρετικό 80 γρ. φουντούκια ψημένα και τεμαχισμένα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com