65
Υλικά
- σύκα 7 τμχ
- καστανή ζάχαρη 120 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- γλυκό κρασί 120 ml
- κρέμα γάλακτος 130 ml
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
Δεν πρόκειται για ένα σύνηθες παγωτό· είναι διαφορετικό απ’ τ’ άλλα. Είναι ένα παγωτό σύκου και Μοσχάτου κρασιού με αλατισμένη πραλίνα φυστικιού Αιγίνης και δεν φτιάχνεται όπως τα κοινά παγωτά αλλά πολύ πιο απλά και γρήγορα.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com