Σορμπέ ροδάκινο που δεν κρυσταλλιάζει

Καταχωρήθηκε στις 30/06/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ως γλυκατζού που σέβεται τον εαυτό της, δηλώνω ότι λατρεύω τα παγωτά. Είναι όμως παχυντικά τα άτιμα. Τα σορμπέ είναι μια πολύ καλή λύση αντί για παγωτό, χωρίς λιπαρά. Το μόνο παχυντικό στοιχείο που έχουν είναι η ζάχαρη και οι θερμίδες του φρούτου. Σίγουρα λιγότερο θερμιδοφόρα από τα άλλα παγωτά και σίγουρα άπαχα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!