87
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 2 κιλ
- μαγιά νωπή 200 γρ
- ζάχαρη 3.5 κούπα/ες
- αλάτι 1 κγ
- μαχλέπι 1 κσ
- βανίλια 1.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 4 κσ
- σπορέλαιο 2 κσ
- αυγά 10 τμχ
- γάλα 1 κούπα/ες
- βούτυρο 1.25 κούπα/ες
Σας γράφω παρακάτω τις συνταγές που κάθε χρόνο εμπιστεύομαι και νομίζω ότι είναι πετυχημένες. Το Πάσχα εκτός από ημέρες κατάνυξης και ημέρες περισυλλογής είναι και
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr