148
Υλικά
- βούτυρο 640 γρ
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- κρόκοι 4 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- αλυσίβα 1 ποτ κρασ
- γάλα 1 ποτ κρασ
- βανίλια 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλεύρι μαλακό 1300 γρ
Αν και έχουν περάσει οι μέρες του Πάσχα τα κουλουράκια βουτύρου είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Μάλιστα όταν είναι τραγανά , μοσχοβολιστά και διατηρούνται αρκετές μέρες , δεν υπάρχει λόγος να μην φτιάχνονται και τις υπόλοιπες εποχές....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com