110
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 φλ. τσ. ηλιέλαιο1 κιλό ζεματισμένη ρόκα3-4 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα3 κ. σούπας άνιθος ψιλοκομμένος αλάτιπιπέρι4 μέτρια αβγά ελαφρά χτυπημένα200 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένη στο χέρι400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό8 φύλλα χωριάτικα (ανοιγμένα με βέργα ή του εμπορίου)1/2 φλ. τσ. ηλιέλαιοΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΕΡΓΑΣ375 ml περίπου ( 1 1/2 ποτήρι νερού) χλιαρό νερό 3 κ. σούπας ξύδι1 κ. σούπας λάδι1 1/2 κ. γλ. αλάτιαλεύρι γ.ο.χ. όσο χρειαστεί η ζύμηλίγο κορν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα2 αβγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλ. τσ. γάλαλίγο αλάτιΦούρνος προθερμασμένος στους 180οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr