Διπλωτάρια με μοτσαρέλα, φέτα και ντομάτα

Καταχωρήθηκε στις 23/02/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας και τα κόβουμε το καθένα σε 3 λωρίδες κάθετα και 3 οριζόντια – δηλαδή το καθένα σε 9 τετράγωνα.Μοιράζουμε τη γέμιση στα κομμάτια της ζύμης. Τα βάζουμε σε ρηχό ταψί, αλείφουμε το πάνω μέρος με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, σε αντιστάσεις χωρίς αέρα, για 30-35 λεπτά.

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!