67
Υλικά
- αλεύρι σιταριού 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- βούτυρο 170 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μηλόξιδο 1 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- ρικότα 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αγρέλια 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
Οι γεύσεις των φρεσκότατων και λίγο πικρών άγριων σπαραγγιών σμίγουν με τη γλυκιά και κρεμώδη γεύση της ρικότας και του γιαουρτιού, καθώς και με τη βουτυρένια κι εύθρυπτη ζύμη που λιώνει στο στόμα κι έχει εκείνη τη γήινη χροιά που δένει άψογα με τα σπαράγγια.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com