Κιμαδόπιτα... και ο κιμάς έγινε πίτα!

Καταχωρήθηκε στις 07/07/11

19 Ψήφοι Ψήφισε

Η γιαγιά μου την ετοίμαζε και πάντα έλεγε πως το μυστικό της επιτυχίας μιας καλής κιμαδόπιτας είναι το μπόλικο κρεμμύδι. Μοσχαρίσιος κιμάς, όσο το δυνατό πιο άπαχος, ελαιόλαδο και τραγανά φύλλα κρούστας και η πίτα σου είναι έτοιμη. Αν μάλιστα αποφασίσεις να προμηθευτείς έτοιμα τα φύλλα, τότε η προετοιμασία της θα είναι παιχνιδάκι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!