112
Υλικά
Υλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Τυρί φέτα 150 γρ Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για την ζύμη Νερό 2 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ Μαγιά 1 κύβο Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας Ηλιέλαιο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr