Κις Λορέν με Κοπανιστή και Φρέσκα Σύκα (Quiche Lorraine)

Καταχωρήθηκε στις 15/09/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά για την ζύμη 165 gr. αγελαδινό βούτυρο παγωμένο 320 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 40 ml. γάλα πλήρες παγωμένο 3 κουταλιές της σούπας νερό 1 κρόκο αυγού για την γέμιση 2 κρεμμύδια μέτρια 150 gr. φέτες ζαμπόν 100 gr. κοπανιστή 100 gr. τυρί κρέμα 220 ml. κρέμα γάλακτος 2 αυγά 4-5 σύκα Μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή 2-3 γεμάτες ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!