441
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- ρεγκάτο 200 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βούτυρο 2 κσ
Υλικά Φύλλο σφολιάτας 1 φύλλο Τυρί ρεγκάτο 200 γρ τριμμένο Μπέικον 150 γρ κομμένο σε κυβάκια Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Κρεμα γάλακτος 250 ml Αυγό 1 τεμ Αλάτι - πιπέρι Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr