56
Τοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5 φέτες μπέϊκον ψιλοκομμένο. Αφού ζεσταθεί ο φούρνος χτυπάμε 1 μικρή κρέμα γάλακτος και 2 αυγά και τα περιχύνουμε πάνω από τα υλικά. Ψήνουμε και έτοιμο!!! Κάντε καλύτερα δύο ταψιά γιατί δεν θα σας φτάσει... Αρέσει και στους μικρούς και στους
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com