146
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 450 γρ
- κοτόπουλο φιλέτο 800 γρ
- κολοκύθα 300 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- βούτυρο 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκληρό τυρί 80 γρ
- ρεγκάτο 80 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ρίγανη 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
450 γρ. φύλλο Βηρυτού KANAKI 800 γρ.φιλέτο κοτόπουλο 300 γρ. κολοκύθα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 κρεμμύδι ξερό 3 φρέσκα κρεμμύδια 80 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 80 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato 2 αβγά 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 125 γρ. βούτυρο Lurpak (για το άλειμμα των φύλλων) Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr