150
Στη κουζίνα μας ,είναι πρώτη ύλη για γλυκά και αλμυρά παρασκευάσματα, για σούπες και ορεκτικά, πίτες χωριάτικες αλλά και πιο εκλεπτυσμένες, σαν τάρτες. Οι ντόπιες κολοκύθες είναι ιδιαίτερα νόστιμες και προσφέρονται για όλες τις συνταγές που μπορούμε να βρούμε και για όσες ακόμη μπορούμε να επινοήσουμε. Ιδιαίτερα νόστιμα είναι τα τηγανητά κομμάτια κολοκύθας σερβιρισμένα με λεμόνι ή με σάλτσα σαβόρε, με αρισμαρί και ξύδι. ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com