46
Υλικά:1 λάχανο1/2 ποτήρι λάδι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές ξύδιαλάτι, πιπέριΓια το φύλλο:1/2 κιλό αλεύρι1 ποτήρι νερό4 κουταλιές λάδι1 κουταλάκι αλάτι, σησάμιΕκτέλεση:Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κρεμμύδι για 10 λεπτά (ή τα βάζουμε να μαραθούν με νερό και μετά προσθέτουμε το λάδι). Το σβήνουμε με το ξύδι (ή με λεμόνι), αλατοπιπερώνουμε και μετά από 5 λεπτά το κα
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com