Καταχωρήθηκε στις 31/01/17
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ελαιόλαδο
- ξύδι από κρασί
- αλάτι
- μαργαρίνη και 17 ακόμα υλικά
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε ρόλο Βασιλόπιτας, κρύβοντας μέσα της το φλουρί για τον τυχερό της νέας χρονιάς. Βασικό συστατικό της γέμισής της, πέρα από τον κιμά, το πράσο. Κιμαδόπιτα Θεσσαλίας λοιπόν…