217
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 1 πκτ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- γάλα 1 λτ
- τραχανάς ξινός 300 γρ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- τυρί φέτα 300 γρ
- γαλοτύρι 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
Κάθε παραδοσιακή νοικοκυρά της Ηπείρου ξέρει να «απλώνει» τραχανά, γλυκό ή αλμυρό. Ο τραχανάς φτιάχνεται το καλοκαίρι με αγνά, φρέσκα υλικά και πολλή υπομονή! Συνδυάστε τον με τα καταπληκτικά τυριά της περιοχής και ετοιμάστε μια μοναδική γέμιση, για το μοναδικό φύλλο κιχί!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr