72
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- μαργαρίνη 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πατάτες 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κρεμμύδια 3 τμχ
- αλεύρι 6 κσ
- λάδι 6 κσ
- ζωμός λαχανικών 750 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι 3 κσ
Η κάσα σύμφωνα με την Εύη Βουτσινά είναι μια λεπτή νόστιμη κρέμα που συνηθίζουν στην Μακεδονία και την Θράκη σαν σούπα βελουτέ ή σαν μπεσαμέλ όπως σε αυτή την συνταγή, που είναι ένα συνονθύλευμα. Γαλλική τάρτα για βάση,ότι είχε το ντουλάπι μου για γέμιση και από πάνω η κάσα της κυρίας Βουτσινά. Ελπίζω να την απολαύσετε όπως εμείς!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr