110
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κασέρι 120 γρ
- γκούντα 120 γρ
- φαρίνα 400 γρ
Το όνομα «ξυπόλιτη», αυτής τις πιπερόπιτας, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει φύλλα, πάνω αλλά και κάτω, πράγμα που την κάνει απίστευτα εύκολη στην παρασκευή της και πάρα πολύ γρήγορη.
Όσον αφορά τη γεύση της, δύσκολα θα βρεθεί άνθωπος που να μην ξετρελαθεί.
Όσον αφορά τη γεύση της, δύσκολα θα βρεθεί άνθωπος που να μην ξετρελαθεί.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com