176
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- ελαιόλαδο 70 ml
- ξύδι 10 ml
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- κατσικίσιο τυρί 125 γρ
- ανθότυρο 60 γρ
- ξερά σύκα 60 γρ
- ελαιόλαδο 30 γρ
- πιπέρι -
- σχοινόπρασο -
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 ml ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 10 ml ξίδι 80 ml χλιαρό νερό 1 αβγό 1/4 κ.γ. αλάτι 125 γρ. κατσικίσιο τυρί 60 γρ. ανθότυρο 60 γρ. ξερά σύκα 30 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Πιπέρι Σχοινόπρασο φρέσκο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr