111
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- πράσα 1 κιλ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- τυρί φέτα 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- τραχανάς 50 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
Η πρασόπιτα λοιπόν μπορεί να γίνει προσθέτοντας τυριά ή όχι , αυγά, τραχανά ή ρύζι ή πλιγούρι, με λάδι ή με βούτυρο. Άλλοι την φτιάχνουν με φύλλα ενδιάμεσα άλλοι όχι. Εγώ σήμερα ακολούθησα τις συμβουλές της φίλης μου για αυτή την πρασόπιτα κάνοντας τις δικές μου παρεμβάσεις και σας την παρουσιάζω. Το τυρί μπορεί να είναι όλο φέτα, αντί του τραχανά μπορεί να προστεθεί πλιγούρι ή ρύζι ελαφρά βρασμένο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr