by admin

Πρασόπιτα με μπέικον

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια πικάντικη, μυρωδάτη και νοστιμότατη πιτούλα, ότι πρέπει για φιλικά τραπεζώματα!  Προσθέτουμε και το μπέικον να σοταριστεί.   Ρίχνουμε και τα πράσα και τα αχνίζουμε για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.Κόβουμε όσα φύλλα περισσεύουν πολύ, γυρνάμε τα υπόλοιπα προς τα μέσα, ραντίζουμε το βουτυρωμένο τελευταίο φύλλο με λίγο νερό   στους 180ο για 35-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: πρασόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com