83
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 πκτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μαϊντανός 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντομάτα 4 τμχ
- κασέρι 250 γρ
- φιδές 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- σουσάμι 2 κσ
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 xψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κ.σ. πελτέ ½ φλ. κόκκινο κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 ξυλάκι κανέλας 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε φέτες 250 γρ. κασέρι χοντροτριμμένο 2 φωλιές φιδέ σπασμένο 2 αυγά 100 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. σουσάμι και μαυροσίσαμο
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr