74
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- ξύδι 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- φέτα 300 γρ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- ελαιόλαδο -
Αυτά τα ζυμαρένια τυροσαλιγκαράκια είθισται να τα ονομάζουμε "Σκοπελίτικες Τυρόπιτες", όχι βεβαίως γιατί τα φτιάχνουν μόνον εκεί στη Σκόπελο, αλλά επειδή έτσι έχουν πολιτογραφηθεί και εμείς δεν θέλουμε να τους χαλάσουμε το χατήρι και την… εθνικότητα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es