ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΝΑΤΣΑ

Καταχωρήθηκε στις 19/11/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Μπαμπανάτσα ονομάζεται ο χυλός που χρησιμοποιείται σε πίτες, χορτόπιτες, αντί του παραδοσιακού φύλλου ή του φύλλου σφολιάτας. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση για να φτιάξουμε τις πιτούλες μας.Η συγκεκριμένη έγινε με σπανάκι και πράσο αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλων των ειδών τα χόρτα. Δοκιμάστε την!!!Για την παρασκευή της χρειαζόμαστε:Για τον χυλό:500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 φλυτζάνι καλαμποκάλευρο (προαιρετικά)1 κοφτό κουταλάκι γλυκού μπέικιν (προαιρετικά)λίγο αλάτι3/4 φλυτζανιού του καφέ, ελαιόλαδο3 1/2 - 4 φλυτζάνια νερόΓια την γέμιση:750 γραμ. σπανάκι2 - 3 κρεμ

Διάβασε τη συνταγή στο https://koukfamily-cook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!