193
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 1 πκτ
- σπανάκι 0.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- πράσα 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό τυρί 300 γρ
- φέτα 300 γρ
- αλάτι 2 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.33 κγ
Πεντανόστιμη και μοσχοβολιστή σπανακοτυρόπιτα, όπως την έκανε ο παππούς μου πρίν από 80-90 χρόνια στό παραδοσιακό πέτρινο φουρνάρικο που διατηρούσε στην Καστοριά από το 1923.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr