71
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο 2 κσ
- φέτα 500 γρ
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- κατίκι 250 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- αυγά 6 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- πιπέρι -
1 πακέτο φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο (λιωμένο) 500 γρ. φέτα Βαρδουσίων σε τρίμματα 250 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας 250 γρ. κατίκι Δομοκού ½ φλ. ελαιόλαδο 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 φλ. φρέσκο γάλα 6 αυγά 1 πρέζα μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr