70
Υλικά
- αλεύρι σιταριού 1 κιλ
- λάδι 1 κσ
- ξύδι 1 κγ
- κατσικίσιο τυρί 0.5 κιλ
Υλικά
Για το φύλλο
1 κιλό σταρένιο αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
λίγο αλάτι
νερό όσο πάρει για να γίνει η ζύμη σφικτή.
Για το φύλλο
1 κιλό σταρένιο αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
λίγο αλάτι
νερό όσο πάρει για να γίνει η ζύμη σφικτή.
Υλικά για τη γέμιση
1/2 κιλό κατσικίσιο τυρί
Nισεστές για το άνοιγμα φύλλου.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com