48
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- γάλα 750 λτ
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- πλευρώτους 500 γρ
- μπέϊκον 10 φέτ
- κασέρι 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό όσο χρειαστεί Για την γέμιση Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κουταλιές της σούπας Γάλα 750 λίτρα Αλάτι - πιπέρι Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλιά γλυκού Αυγό 1 Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ Μπέικον 10-12 φέτες Κασσέρι Μυτιλήνης 200 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr