81
Υλικά
- πλευρώτους 1 κιλ
- ασπρομανίταρα 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κασέρι 100 γρ
- γκούντα 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 15 γρ
Υλικά Μανιτάρια πλευρώτους 1 κιλό Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 1 κιλό Κρεμμύδια 2 κομμένα καρέ Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κασσέρι Μυτιλήνης 100 γρ τρμμένο Γκούντα 100 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένο Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr