72
Υλικά
- βούτυρο 3 κσ
- κρεμμύδια 700 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- τυρί Gruyere 200 γρ
- έμενταλ 150 γρ
- θυμάρι 3 κγ
υλικά
2-3 κουταλιές βούτυρο
700γρ κόκκινα κρεμμύδια σε 1εκ.φέτες
4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
1 φύλλο δάφνης
10 κόκκους μαύρο πιπέρι
3-4 γαρύφαλλα
αλάτι
1 φύλλο σφολιάτα
200γρ ελβετική gruyere, τριμμένη
150γρ έμενταλ, τριμμένο
2-3 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κουταλιές βούτυρο
700γρ κόκκινα κρεμμύδια σε 1εκ.φέτες
4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
1 φύλλο δάφνης
10 κόκκους μαύρο πιπέρι
3-4 γαρύφαλλα
αλάτι
1 φύλλο σφολιάτα
200γρ ελβετική gruyere, τριμμένη
150γρ έμενταλ, τριμμένο
2-3 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com