Τάρτα με μπρόκολο, απάκι και κρητικά τυριά

Καταχωρήθηκε στις 08/01/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά το καταναλώσαμε μόνο βραστό, με λεμόνι και ελαιόλαδο, όπως συνηθίζαμε να καταναλώνουμε το κουνουπίδι. Σιγά σιγά όμως το χρησιμοποιήσαμε και ωμό σε σαλάτες, και συνδυασμένο με ζυμαρικά, και τηγανισμένο (στα προσεχή έχω μια πολύ εύκολη πρόταση). Στη σημερινή συνταγή το συνδύασα με δικά μας τυριά και με μικρή ποσότητα απάκι που σχεδόν πάντα υπάρχει στο σπίτι αυτή την εποχή. Ήθελα και να δοκιμάσω μια ζύμη τάρτας που βρήκα ψάχνοντας παλιά κιτάπια και έτσι στήθηκε η συγκεκριμένη τάρτα από την οποία δεν έμεινε ψίχουλο! Την είχα φτιάξει μάλιστα για βραδινό μια από τις προηγούμενες μέρες, αλλά ήταν πολύ νόστιμη και την επόμενη μέρα!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!