69
Υλικά
- σφολιάτα 1 φύλλα
- πράσα 4 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά 4 τμχ
- γραβιέρα 1 φλ
- ανθότυρο 2 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Υλικά 1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας 4 μεγάλα πράσα μόνο το τρυφερό μέρος σε λεπτές φέτες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 αυγά 1 φλ. γραβιέρα σε τρίμματα 2 φλ. ανθότυρου σε τρίμματα 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com