80
Υλικά
- αλεύρι 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 125 γρ
- αλάτι 1 κγ
- πράσα 4 τμχ
- σπανάκι 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 0.5 φλ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- λευκό τυρί 1 φλ
- ελαιόλαδο 2 σφην
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- αυγά 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Υλικά συνταγής για την τάρτα 250γρ. αλεύρι 1 αυγό 125γρ. φρέσκο βούτυρο 3 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. αλάτι λίγο βούτυρο για το άλειμμα της ταρτιέρας για τη γέμιση 3-4 πράσα 500γρ. σπανάκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος ½-1 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζ. λευκό τυρί τριμμένο 2 σφηνοπότηρα ελαιόλαδο ½ ποτήρι κρασοπότηρο λευκό κρασί 1 αυγό ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr