313
Οτι είμαστε fun των πιτών και των ταρτών είναι γνωστό. Μας αρέσουν, γιατί συνδιάζουν λαχανικά με τυριά (που επίσης είμαστε fun), με κρέατα, με αλλαντικά και τρώγονται όλες τις ώρες.Πριν 20 ημέρες, η Ξανθή στο δικό της blog, ανέβασε μια τάρτα με πράσα και κιμά. Είχε μια ξεχωριστή ζύμη τάρτας με τυρί.Την δοκίμασα λοιπόν, φτιάχνοντας μια τάρτα με σπανάκι και τυριά. Τελικά βγήκε μια τάρτα όπου όλοι έγλυφαν τα δάχτυλά τους. Η ζύμη αυτή, γίνεται αφράτη και μαλακή και είναι πανεύκολη.Δοκιμάστε την!!!!!Για την παρασκευή της τάρτας θα χρειαστούμε:Για τη ζύμη100γρ ανθότυρο1 αυγό2 κουτ. σούπας λάδι150 γ
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com