99
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 κσ
- βούτυρο 250 γρ
- σπαράγγια 500 γρ
- κατίκι 500 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- άσπρο πιπέρι -
- χοιρομέρι 5 φέτ
- λαδοτύρι 1 τμχ
Μεγάλη Δευτέρα, ψωνίζοντας στο σούπερ μάρκετ, έπιασα ένα μάτσο σπαράγγια. Η μόνη εμπειρία με σπαράγγια που έχω, είναι με άγρια, που βγαίνουν εδώ στο τέλος του χειμώνα, αρχές άνοιξης. Του εμπορίου δεν τα είχα δοκιμάσει. Τα πήρα χωρίς να ξέρω τι θα τα κάνω, αλλά σίγουρα θα τα χρησιμοποιούσα για το πασχαλινό τραπέζι...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com