50
Υλικά
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- σπαράγγια 500 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λάδι 50 γρ
- μπέϊκον 10 φέτ
- τυρί του τόστ 10 φέτ
- κεφαλοτύρι 60 γρ
Σπαράγγια σε τάρτα μέσα κι έξω, με κρέμα γάλακτος, αυγά, τυριά & μπέικον καπνιστό σε έναν ενδιαφέροντα γευστικό συνδυασμό για ένα πλήρες γεύμα. Όλα τοποθετημένα σε λεπτό και τραγανά ροδοψημένο φύλλο κρούστας.Συνδυάζεται με μια φρέσκια δροσερή σαλάτα ρόκας, σαλάτα -γαλλικό μαρούλι- και radicchio, αυτό το υπέροχα κόκκινο και πικάντικο Ιταλικό λαχανικό. Ραντισμένη με λευκό ξύδι μπαλσάμικο και σταγόνες ελαιολάδου.Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es