by admin

Τηγανόψωμο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τώρα θα μου πείτε… γιατί "τηγανό-ψωμο" αφού ψήνεται στον φούρνο; θα σας γελάσω… Όπως και να το πούμε όμως έναι πανεύκολο και νόστιμο... Ωραία ιδέα για πρωϊνό ! Χτυπήστε 2 αυγά μαζί με 250 γρ φέτα τριμμένη, 3-4 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο, 3/4 φλυτζανιού λάδι, 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, αλάτι και πιπέρι και 1 1/2 φλυτζάνι νερό, μέχρι να γίνει παχύρευστος χυλός. Λαδώστε καλά ένα ταψί αρκετά μεγάλο, πασπαλίστε με λίγο αλευράκι, απλώστε το χυλό, τρίψτε απο πάνω λίγη φέτα ακόμα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήστε στους 200 βαθμούς για 3/4 περίπου. Σερβίρεται καλύτερα ζεστ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: τηγανόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com