Τηγανόψωμο με μέλι και κανέλλα

Καταχωρήθηκε στις 23/11/12

5 Ψήφοι Ψήφισε

Κλασική και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για πρωινό, κολατσιό ή επιδόρπιο. Τα τηγανόψωμα μυρίζουν Ελλάδα και σας τα ξαναθυμίζουμε! Τρώγονται γλυκά ή αλμυρά, εδώ σας παρουσιάζουμε τη γλυκιά εκδοχή τους! Yλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό (για ζύμωμα χωριάτικου ψωμιού) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κ. γλυκού αλάτι 1 κ. γλυκού ζάχαρη μέλι κανέλλα ζάχαρη άχνη...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.sidages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!