73
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 400 γρ
- κασέρι 150 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- τυρί φέτα 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- μαργαρίνη 80 γρ
Η κλασική τυρόπιτα, παίρνει μια άλλη μορφή, κάτι μεταξύ τυρόπιτας και σουφλέ, με τραγανή επιφάνεια και ζουμερή, πλούσια γέμιση από λιωμένα τυριά ! Κάντε το συνδυασμό των τυριών που εσείς προτιμάτε και φτιάξτε αυτή την εξαιρετική πίτα! Βάλτε και λίγο μπέικον αν το προτιμάτε, δεν υπάρχουν περιορισμοί! Εύκολη, και τόσο μα τόσο γευστική!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr