244
Υλικά
- φύλλο κρούστας 255 γρ
- φέτα 255 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μαργαρίνη 255 γρ
- ανθρακούχο νερό 1 φλ
- σόδα αναψυκτικό 1 φλ
- κεφαλοτύρι 0.25 φλ
Την είδα στην εκπομπή της Νταϊάν Κόχυλα πριν αρκετούς μήνες και, από όταν την έφτιαξα για πρώτη φορά, καθιερώθηκε τοσο για την καταπληκτική γεύση της όσο και για τα πολύ οικονομικα υλικά της (με 250 γρ. φέτα έχεις ένα ταψί πίτα) και την ευκολία στο στήσιμό της. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr