98
Υλικά
Οι χορτόπιτες είναι εξαιρετικές αλλά γίνονται καλύτερες με σπιτικό φύλλο, γιατί τα χόρτα πάντοτε διατηρούν κάποια υγρασία που, ακόμα και μετά το ψήσιμο, νοτίζει το φύλλο κρούστας και παύει πλέον να είναι τραγανό. Το σπιτικό φύλλο αντέχει και διατηρείται περισσότερο ευπαρουσίαστο. Η γέμιση μιας καλής χορτόπιτας παραδοσιακά πρέπει να περιλαμβάνει και άγρια χόρτα (μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες κά.). Αλλά, αν δεν έχουμε άγρια και χρησιμοποιήσουμε μόνο με ήμερα της αγοράς με
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com