196
Υλικά
- αμύγδαλα 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 60 γρ
- φρυγανιά 150 γρ
- αυγά 6 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- βανίλια 1 φακ
- αμαρέτο 1 σφην
- κουαντρό 1 σφην
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
- ζάχαρη 350 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 φακ
Με ασπρισμένα αμύγδαλα σας έφτιαξα κι εγώ αυτό το υπέροχο σιροπιαστό γλυκό, με τη γεμάτη υφή και την εορταστική εμφάνιση. Είναι κέρασμα για την ονομαστική μου εορτή!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com