Cobbler με Ροδάκινα ή αλλιώς, Ροδάκινα σε ζύμη Κέικ

Καταχωρήθηκε στις 05/09/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

To Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει, πριν οι χυμοί των φρούτων βγουν στο ταψί καθώς αυτά ζεσταίνονται, και στη συνέχεια καραμελώσουν χάρη στη θερμοκρασία του φούρνου. Έτσι, στο κόμπλερ πέρα απ’ το γευστικό, παίζεται και ένα παιχνίδι υφών ανάμεσα στα ζουμερά, μαλακά φρούτα, στην αφράτη, βουτυράτη ζύμη και στα καραμελώματα των χυμών. Αν μάλιστα κάνεις τραγανή την πάνω επιφάνεια της ζύμης με ζάχαρη και δοκιμάσεις το αχνιστό κόμπλερ με κρύα κρέμα γάλακτος, η απόλαυση είναι κορυφαία!

Διάβασε τη συνταγή στο https://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!