Φανουρόπιτα με γλυκό κρασί, από τη Ρόδο

Καταχωρήθηκε στις 22/09/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα δύο συστατικά που η ίδια δεν αλλάζει ποτέ, όπως και εγώ, είναι το γλυκό κρασί, το ανάμα ή νάμα και το εξαιρετικό Ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό, το οποίο είναι κλασική επιλογή της. Όπως λέει και η ίδια, το καλύτερο γιατί η γλυκιά και απαλή γεύση του είναι το «μυστικό» της επιτυχίας. Βέβαια η φανουρόπιτα τρώγεται φανταστικά κάθε άλλη στιγμή, σημείωσε τη γιατί είναι ένα απίστευτα νόστιμο νηστίσιμo κέικ με ελαιόλαδο!

Διάβασε τη συνταγή στο https://funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!