71
Υλικά
- βούτυρο 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 100 γρ
- βανίλια 3 τμχ
- αλάτι -
- ξύσμα λεμονιού 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι 600 γρ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 150 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- φρούτα -
Έυκολα ταρτάκια απο βάση μπισκότου και κρέμα πατισερί. Γαρνίρουμε με φρούτα εποχής γλασάρουμε με μαρμελάδα ή με ζελατίνη. 300 γραμ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά μεγάλα ή 3 μικρά 150 γραμ. άχνη 100 γραμ.αμυγδαλόσκονη άσπρη. 3 βανίλιες ελάχιστο αλάτι ξύσμα απο 1 λεμόνι (προαιρετικά) 600 γραμ. αλέυρι (περίπου) 1 λίτρο γάλα 150 γραμ.κόρν φλάουερ 200 γραμ.ζάχαρη 3 βανίλιες 100 γραμ.βούτυρο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr