Γαλατόπιτα της Αποκριάς

Καταχωρήθηκε στις 03/03/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Γαλατόπιτα απλή, νόστιμη, θρεπτική, με κρέμα αφράτη, βελούδινη γεύση και υφή σαν τη βρεφική. Φτιάχνεται και φτιαχνόταν σε όλη την Ελλάδα, αφού η πρώτη ύλη για αυτήν είναι το γάλα και τα αυγά, και αυτά τα έβρισκαν άφθονα οι αγροτικοί πληθυσμοί της υπαίθρου.Γάλα, λοιπόν, σιμιγδάλι, κορν φλάουρ, αυγά και ζάχαρη, απαραίτητη λίγη κανελίτσα να αρωματίσει, να μυρίσει την κουζίνα μας και να μας ξελογιάσει. Δική σας!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!