109
Υλικά
- γάλα φρέσκο 2 λτ
- φαρίνα 5 κσ
- ζάχαρη 7 κσ
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- αλεύρι 0.5 κιλ
- λάδι 2 κσ
- αλάτι -
- ζάχαρη -
- βούτυρο αγελάδος 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- κορν φλάουρ 2 κσ
- σπορέλαιο -
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- κανέλα -
Μια υπέροχη γιαννιώτικη γαλατόπιτα με χειροποίητο φύλλο και σερβιρισμένη με σπιτική σάλτσα πορτοκάλι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr